Husum Special Optik

Hvorfor vælge os?

  • Fabelagtig kundeservice: Hos os er du ikke bare et nummer. Vi tager os tid til at lære dig og dine behov at kende og leverer en service, der overstiger dine forventninger.
  • Specialiseret ekspertise: Vi har mange års erfaring og holder sig opdateret med de nyeste tendenser og teknologier inden for optik.

Besøg os

Kig forbi vores hyggelige butik og oplev forskellen. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit syn.

 

Hos os i Husum Special Optik hjælper vi med alle synsproblemer. Uanset om du er ung, ældre, gammel, nærsynet, langsynet eller noget helt femte, så står vi altid klar til at finde en løsning, der passer til dig. Vores største mål er at gøre vores kunder tilfredse og derfor går vi gerne en ekstra mil for at opnå dette.

Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor har vi altid kvalitetsstel og -kontaktlinser på hylderne. Du finder også de førende brillestels navne hos os, som du ikke finder hos ret mange andre.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er specialister inden for specialoptik. Vi tilbyder svagsynsoptik, filterbriller, specialkontaktlinser, specialglas og meget andet.

Svagsynsoptik består af forstørrende optiske løsninger og laves til de kunder, som løber ind i øjensygdomme af forskellig slags. Her taler vi om, at normale briller ikke hjælper.

Filterbriller fremstilles til de kunder, der af forskellige årsager er lysfølsomme og derfor har brug for lysdæmpende optik. For nogle gælder dette både inde og ude. Filterbriller fås i mange forskellige nuancer og bør prøves individuelt. Har du brug for filterbriller, så kom ind i butikken, hvor vi har det store udvalg af farver, du kan prøve.

Vi laver mange forskellige variationer af specialkontaktlinser. Kunder med øjensygdomme har ofte brug for linsekorrektion for at kunne se ordentligt. Har du f.eks. øjenskader kan disse dækkes med irislinser, hvilket hovedsageligt er en kosmetisk løsning. Har du dobbeltsyn kan irislinse med sort pupil også være en god løsning, da synet fra det ene øje derved udelukkes.

Specialglas findes i mange varianter. Ved meget høje minus- eller plusstyrker, kan man lave særlige løsninger, der er pænere end almindelige tynde glas. Man kan også lave løsninger med læsefelter placeret til særlige behov. Nogle kunder har også stor styrkeforskel på de to øjne, hvilket også kan kræve specialløsninger i form af en Slab Off prisme på glas.

Har du har en muskellammelse i øjenlåget, som medfører, at dit øjenlåg hænger, er vi en af de få specialoptikere, som kan fremstille ptosebriller.

Derudover fremstiller en solskygge til at sætte på brillen, så de, der ikke ønsker at bære hat udenfor, bliver mindre generet af dagslyset, da solskyggen tager det skrå lys der kommer oppefra.

Her i butikken har vi tilsammen 70 års erfaring i at finde frem til de helt rigtige løsninger. Du er derfor velkommen til at besøge os og få hjælp til netop det du har brug for.