Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

LINDBERG show from LINDBERG on Vimeo.


Lindberg briller med lette kvalitets titaniumstel

Alt, hvad Lindberg gør, har dybe rødder i den danske designtradition præget af diskret, klassisk elegance og enkelhed. LINDBERG briller har vundet mange prestigefyldte designpriser for sine unikke briller. De går aldrig på kompromis og med deres blik for detaljen, patenterede teknologi og individuelle håndværk, skaber de briller, der virkelig gør indtryk.

LINDBERGs tekniske nytænkning og fine, håndværksmæssige detaljer har revolutioneret moderne brilledesign. De har fjernet alt, hvad der ikke er absolut nødvendigt – bl.a. alle skruer, nitter og svejsninger.

Selv om LINDBERG brillestel er blandt de letteste og mest komfortable i verden, er de utroligt stærke og fleksible.

Vi har et meget stort udvalg af Lindbergs briller her tæt på København.

 

 

 

Se det sidste nye fra Lindberg her!

 

                     

 

 

 

 

Lindberg har specialiseret sig i ultra lette titaniumstel. De flotte stel laves både til børn og voksne. Har man først prøvet et Lindberg stel, er det svært at fravælge igen. Komforten er i top. Man kan næsten glemme, at man har et Lindberg brillestel på.

Disse titaniumstel har høj kvalitet og findes i et utal af farvekombinationer. Man vælger hvilken serie, derefter hvilken facon. Så tager man stilling til farvevalg. Det betyder, at sandsynligheden for at møde en anden, med præcis samme brille er meget lille.

Hvad ønsker de fleste af deres briller? Man skal helst glemme dem helt.

Det gør Lindbergs lette titaniumstel til det oplagte valg.

Lindberg har produceret brillestel i mange årtier, og har altid været tro mod den daske designtradition. De elegante og enkle linjer med gode kvalitetsprodukter i højsædet. Netop denne tankegang er medvirkende til de utallige designpriser Lindberg har vundet for deres unikke brilledesign. Derudover har de lavet patenterede løsninger på lodninger, farvninger, skruer etc. Dette giver en utrolig komfortabel løsning, der holder til meget.

Samtidig har man muliggjort individuelle valg hos den enkelte brillebærer. Du bestemmer dermed selv, hvordan din endelige brille skal se ud og sidder, ud fra et utal af valgmuligheder. Det ser man ikke mange andre steder.

Lindberg børnebriller er populære pga deres holdbarhed.

Kom ind til os og prøv nogle af de mange flotte Lindberg brillestel. Vi anbefaler at få taget en synsprøve. Herefter kan vi vejlede om de bedste synsløsninger, til netop dine behov.

Har man brug for flere forskellige glas, fx tv- og læseglas, så kan vi klart anbefaler Lindberg serien MøF. Her er det muligt selv at skifte mellem forskellige glas i samme stel. Man kan også vælge forskellig farve på den rand glasset er monteret i. Dette giver mulighed for farveskift på stellets rand.

Kontakt os for mere information om kollektion, priser og synsprøve. Vi har stor erfaring i at vejlede om alt, der vedrører dit syn og stelvalg.