Lindberg børnebriller – Lette og holdbare børnestel

Lindberg er et dansk brilledesign, som har specialiseret sig i holdbare og lette titaniumløsninger. Lindberg har vundet mange internationale priser for deres brilledesign. De er eksperter på deres område.
Lindberg børnebriller kan holde til det meste. Briller til børn fra Lindberg er designet med henblik på at være så lette og komfortable, at man helt glemmer dem.

Vi anbefaler forældre til børn med briller selv at prøve Lindbergs Rim briller. Har man ikke prøvet så lette briller på før, så bliver man positivt overrasket. De fleste kan godt forstå, at man kan glemme brillen, når den slet ikke generer. Har man selv brug for briller, vil dette være det oplagte valg. Se mere her: Lindberg briller til voksne

              

Lindberg Ophus findes nu også med inderrand så glas kan laves ekstra tynde, også i de høje styrker. Den model kaldes Skye.

Vi anbefaler netop denne facon. Den runde glasform gør det sværere for barnet at komme til at se henover glassene. Dermed har styrken bedst effekt!

 

              

Husk at disse stel fra Lindberg kan sammensættes i mange forskellige farver efter eget ønske.

Først vælger man den model man bedst kan lide. Så vælger man størrelse, og til sidst vælges den farve man bedst kan lide. På den måde får man præcis den brille man ønsker.

Lindbergs kvalitetsbriller til børn giver færre besøg hos optikeren. Brillerne er så holdbare og fleksible, og det betyder at man ikke så ofte skal have dem rettet.

Vi har et stort udvalg hængende i butikken. Kom endelig ind og prøv. Vi rådgiver om alt ved valg af brille. Størrelse, farve og glasvalg. Den rette rådgivning resulterer i det bedste slutresultat.